FORGOT YOUR DETAILS?

Alapvetően azt gondoljuk, hogy a módszertani megújulás megkíván a szülők és az pedagógusok részéről egy társadalmi együttműködést, diskurzust  is a nevelésről, a pedagógiáról, a gyermekeinkről. Ezért 2016.októberben elindítottuk  WORKSHOP-jainkat, előadásokkal, találkozókkal, beszélgetésekkel. Szeretnénk olyan előadókat elhívni, akik gondolatai, munkájuk azonos irányba mutat, mint amerre mi tartunk és ez remek helyszín a szülők számára is, hogy feltegyék kérdéseiket, megfogalmazzák kételyeiket, megvitassuk azokat.

Eddigi vendégeink voltak többek közt:

Halácsy Péter, Kovács Dani – Budapest School;
Kádár Annamária – pszichológus
Winkler Márta tanítónő, aki a Kincskereső iskolának a megálmodója, sokunk példaképe.
Gyarmathy Éva – gyógypedagógus
Révész György

Első workshop:

Első vendégeink Budapestről érkeznek és egy nagy visszhangot kapott kezdeményezés, a Budapest School megálmodói és elindítói:
Halácsy Péter és Kovács Dani lesznek.

Október 5-én ők ketten fognak egy izgalmas workshopot tartani, ahol mindenki elmondhatja, mit gondol az oktatásról, és megvitathatjuk, hogy valójában mennyi izgalmas dolog férhet bele az iskola mindennapjaiba. Legyél akár szülő vagy nagyszülő, tanító, tanár, vagy diák - ha vannak újító gondolataid, előre-vivő ötleteid vagy csak szimplán tennél valamit a jövő iskolájáért, akkor közénk tartozol!

Helyszín: Civil Közösségek Háza, Pécs, Szent István tér 17.
Időpont: 2016. október 5. 17 óra

A program INGYENES és előzetes regisztrációt sem igényel, csak kérjük, hogy időben érkezz, csupa jó gondolattal a fejedben!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/groups/PecsiSzabadIskola/

és az esemény oldala https://www.facebook.com/events/337467476590274/

TOP